Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Začíná se nám zase pomalu blížit jaro a to je nejvhodnější doba pro oživování našich zahrad. S prací na zahradě nám může pomoci kvalitní nářadí. Na chalupě ani na zahradě se neobejdeme bez žebříku. Protože po nich stoupáme do výšky, měli bychom myslet na svou bezpečnost a při nákupu se obrátit na odborníky.

Bezpečně na každou větev i okap s žebříkem HAILO

Foto: žebříky
Více

Foto: žebříky

Komerční sdělení

Také patříte k těm zahrádkářům, kteří se vyznačují zvláštní ctižádostí dostat při sběru do koše nejkrásnější plody z nejvyšších větví stromů? Ovšem v takovém případě nezbytně potřebujete kvalitní a bezpečný žebřík, který snadno prodloužíte několika málo hmaty a vytvoříte si tak optimální pracovní podmínky. S hliníkovým žebříkem Hailo je i na nerovném terénu všechno v pořádku! Díly systému LOT může kompenzovat nerovnosti v terénu do 15 centimetrů. Plynulé nastavení a zajištění je možné pohodlně nožním pedálem. Speciální velkoplošné nohy poskytují maximální stabilitu, brání náhodnému sklouznutí nebo převrácení žebříku na stranu a snižují tak riziko úrazu. Není třeba zdůrazňovat, že žebřík HAILO dokáže být užitečný i jinak: při čištění okapů, zavěšování ptačích budek, při stříhání dřevin nebo provádění drobných renovačních prací na fasádě. A ve výčtu způsobů použití tohoto variabilního "horolezce" pod širým nebem bychom mohli pokračovat.

Lehké a bezpečné hliníkové schůdky Hailo L100 TopLine

Foto: žebříky
Více

Foto: žebříky

Komerční sdělení

Pokud hledáte ideálního pomocníka do domácnosti, který vám usnadní práci ve výškách, vsaďte na lehké a praktické hliníkové schůdky. Pusťte z hlavy stůl nebo židli, nebezpečí úrazu je tu příliš velké. Ovšem s našimi hliníkovými schůdky Hailo L100 TopLine se riziku vyhnete: mimořádně široké XXL-stupně s protiskluzovou úpravou nejen že usnadňují vystupování a sestupování, ale i samotné stání na schůdkách. Náčiní jako plechovka s barvou, lepící páska, šroubovák apod. je možné pohodlně uložit v multifunkční misce a kdykoliv je ihned po ruce. A hurá do práce!

Poslední trend při práci ve výšce je bezpečnost = kvalitní žebřík a lešení

Foto: žebříky
Více

Foto: žebříky

Komerční sdělení

S jarem přišla i spousta práce kolem domu. Mnohé chaty a chalupy potřebují opravit fasádu, střechu nebo jen nově natřít. Trendem posledních let je nástup fenoménu domácích lešení. Kvalitní multifunkční lešení PINNA lešení má různé kombinace využití. Můžete ho použít jako lešení pro práci ve výšce až 378 cm, dva samostatné žebříky nebo štafle. Toto hliníkové lešení můžete postavit také na schodech a to díky regulaci výšky po příčkách. Je stabilní a díky svým rozměrům je vhodné i pro použití v interiéru, například při malování, které na klasických štaflích není příliš pohodlné. Jedná se o lehké pojízdné lešení, které má veškeré spoje bezšroubové a vyniká tak velice rychlou montáží a demontáží. Na spodní traverze má lešení kolečka pro jednoduchou manipulaci.

Zahradní domky z ocelového plechu = domky s dlouhou životností‎

Foto: žebříky
Více

Foto: žebříky

Komerční sdělení

Potřebujete uskladnit zahradní nářadí, jízdní kola, sekačku, příslušenství k bazénu nebo věci, které se vám nevejdou do úložného prostoru v domě? V tom případě je pro vás ideální zahradní domek je vyroben z kvalitního profilovaného ocelového plechu tloušťky 0,25 – 0,30 mm. Zahradní domky na nářadí v moderním designu se hodí do každé zahrady. Vstupní dveře jsou dostatečně široké, proto do domečku pohodlně uložíte své nářadí, zahradní kolečko i venkovní nábytek. Montáž domku je velmi jednoduchá. Doporučujeme jej instalovat na dlážděnou nebo betonovou terasu, popřípadě na předpřipravený povrch, jako je dřevěná podlaha nebo deska. V zahradním domku se snoubí tradiční přírodní design s moderními kvalitními materiály. Proto bude domek krášlit vaši zahradu po dlouhá léta, aniž by na něm čas zachoval nějaké stopy. Záruka kvality! - 10 let záruka na prorezavění!

TENAX - jak udělat ze starého nové

Foto: žebříky
Více

Foto: žebříky

Komerční sdělení

Jak rychle udělat ze staré podlahy novou? Zkuste to s naší plastovou dlažbou TENAX. Dlaždice o rozměru 500x500 mm jsou po obvodu opatřeny spolehlivým a těsným zámkovým spojem. TENAX spolehlivě zakryje vaši starou podlahu v dílně, garáži nebo sklepě. TENAX omezí prašnost, tepelně izoluje, snadno se udržuje, spolehlivě odolává vlhkosti a většině chemických látek. TENAX je mimořádně mechanicky odolný, můžete na něj postavit nábytek nebo po něm jezdit autem. Pokládka je rychlá a jednoduchá, dlaždice je možné stříhat nůžkami. V nabídce jsou tři různé povrchy. Objednejte si dlažbu TENAX a udělejte rychle a jednoduše ze starého nové.

Další články

Načítám