Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Kuklová (55) se v úterý svěřila na sociálních sítích, že podstoupila operaci kvůli karcinomu v prsu. Chtěla se tak vyvarovat případných spekulací o svém zdravotním stavu a uvést věci na pravou míru dříve, než začne okolí panikařit.

Uklidnila své blízké i věrné fanoušky, že se není čeho bát, operace se podařila, cítí se velmi dobře a věří, že bude brzy fit. Velkou podporu má pochopitelně od svého partnera Josefa Wittnera, ale také od fanoušků, kteří na její příspěvek na Instagramu začali ihned reagovat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku. S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. ☺️❤️ Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official), Úno 25, 2020 v 5:52 PST

„Míšo, přeji brzké uzdravení a posílám mnoho pozitivní energie,“ píše jedna z fanynek. „Michalko, je dobře, že to bereš plnou silou a že se nedáš, pořád budeš pro mě ta nejhezčí Jasněnka, kterou znám,“ píše další.

Všichni nepochybují o tom, že bude brzy zdravotním komplikacím konec a jsou rádi, že na tuto situaci nebyla Míša sama. „Vše bude v pořádku, držím pěsti. Pepča je super parťák, s ním zvládnete všechno,“ přeje herečce další z žen.

„Krásně napsáno od srdíčka. Jste krásná jako tenkrát jako princezna Jasněnka. Přeji hodně sil a ať je brzy vše, jak má být,“ napsala další fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám