Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Kuklová (55) bojuje s rakovinou prsu. O své nemoci informovala na sociální síti své fanoušky. Pohádková princezna Jasněnka je prý po operaci a má příznivou prognózu.

„Než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku,“ napsala v prohlášení Kuklová, která zároveň poděkovala všem lékařům, sestřičkám a především rodině za obrovskou podporu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku. S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. ☺️❤️ Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official), Úno 25, 2020 v 5:52 PST

„S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím,“ dodala herečka.

„Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji,“ uzavřela Kuklová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám