Hlavní obsah
Článek

Uplynul více než rok od doby, co Paris Hilton (43) zrušila zásnuby s hercem Chrisem Zylkou. A až nyní se pořádně rozpovídala o důvodu rozpadu jejich vztahu. Šokující detaily sdílela s britským Cosmopolitanem a upřímně, takový komentář mohla do světa vypustit opravdu jenom Paris.

„Bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem v životě udělala,“ okomentovala zrušení zásnub. „Nemyslím si, že pro mě byl ten pravý. Připadám si jako neuvěřitelná žena a zasloužím si někoho úžasného. Prostě to nebylo správné. Pokud někomu budu chtít zasvětit život, bude muset být dokonalý,“ prohlásila.

Dodala také, že je fajn, když není pod neustálým dohledem partnera. Paris a Chris randili dva roky a rozešli se v listopadu 2018, deset měsíců poté, co ji požádal o ruku. A slavná dědička už neskrývá před světem ani svou novou známost.

Od ledna je vídána s Carterem Reumem, randit ale mají o něco déle. Zamilovanými snímky s podnikatelem a spisovatelem v jedné osobě se dokonce pochlubila i na svém instagramovém účtu. Nejspíš až čas však ukáže, jestli je Reum vůbec hoden Paris Hilton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám