Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obě rodiny z Výměny manželek řeší stejný problém - přály by si zlepšit vztah s dětmi.

Bára (32) z Plzně doufá, že se její partner Marek (44) za deset dní sblíží s tříletým Jiříkem. Se synem byl totiž delší dobu v odloučení, kvůli výkonu trestu, který si odseděl za prohřešky z mládí.

Jakub (28) z druhé rodiny touží po tom stejném. Žije totiž s partnerkou Helenou (45) a nevlastními dcerami Hanou (8) a Veronikou (8). Situace v této rodině je ale o něco zapeklitejší v tom, že pod jednou střechou bydlí ještě s Heleniným manželem, se kterým dosud není rozvedená. Přesto, že spolu oba muži vcelku vychází, růžové to rozhodně není.

„Psychicky to nezvládám. Nebýt holek, že jsou tak malé, tak už bych tady dávno nebyl. Mají tady zázemí, jsou tady doma. Trpím to víceméně kvůli holkám,“ svěřil se náhradní mamince Helenin manžel, který jejího nového partnera v lásce nemá. Naopak svou ženu zřejmě ještě stále miluje.

„Není to vyřešený, aspoň z mé strany ne. Ona v tom má jasno,“ vysvětluje dál a neskrývá, že ho situace tíží: „Co můžu dělat, nic, jsem takový trpitel. On tady bydlí a cítí se tu jako doma, ale doma tady nebude nikdy.“

Podívejte se ve videoukázce, jak tento partnerský trojúhelník funguje v praxi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám