Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Cruise (61) je „uvězněn“ v luxusním hotelu v Benátkách, kde měl natáčet akčňák Mission: Impossible 7, píše Daily Mail. V Itálii se objevily první případy nákazy koronavirem, a tak autority uzavřely město, aby zabránily jeho šíření. Hollywoodský herec měl natáčet přímo v ulicích Benátek na místech hojně vyhledávaných turisty.

Cruise dorazil do města 20. února, nyní však čeká v hotelu na rozhodnutí, co bude s projektem dál. Podle Daily Mailu zatím nebyl nikdo z natáčecího týmu nakažen. Britští členové týmu by se dokonce měli vrátit do domoviny, kde se podrobí testům.

Natáčení bylo tedy prozatím pozastaveno. Sedmé pokračování oblíbeného trháku by mělo jít do kin v létě příštího roku, nyní se však jeho uvedení může zpozdit. V oblasti byly uzavřeny školy a muzea. Dále byly zrušeny veřejné kulturní a sportovní akce, včetně oblíbeného benátského festivalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám