Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní svátek svatého Valentýna neslavila sama. Mladá zpěvačka Nelly Řehořová se poslední měsíce věnovala spíš hudbě a na hledání vztahu příliš času neměla. Teď je ale vše jinak, během castingu Muže roku 2020 přiznala půvabná brunetka, že už potenciální nápadníci nemají šanci.

„Píšou mi. Spíš mám víc fanoušků holek, kterým jdu vzorem, ale kluci tam taky nějaký jsou, kteří mi píšou, zvou mě ven a tak. Ale já teď kluka mám, takže ani tady na Muži roku si nikoho nevyberu,“ svěřila se Super.cz s úsměvem Nelly a dodala, že její vztah je zatím čerstvý.

„Je to novinka a netrvá to úplně dlouho. Ale víc vám neřeknu, možná se se mnou objeví na nějaké akci a pak ho uvidíte,“ dodala zamilovaná zpěvačka, kterou lze potkávat nejen na koncertních pódiích, ale i na muzikálových prknech. Nelly pomáhala na castingu vybírat finalisty letošní soutěže Muž roku, a tak nás samozřejmě zajímalo, čím ji opačné pohlaví zaujme.

„Já bych se s ním chtěla vždycky nejdřív pobavit, poznat ho a poznat to jeho charisma. Samozřejmě v téhle soutěži je důležité, jak ten muž vypadá, ale já si myslím, že i záleží na tom, jaký je uvnitř,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám