Hlavní obsah
Článek

Začátkem měsíce února herečka Eva Mendes (50) odpověděla na komentář jedné ze sledujících, že stárne. Dotyčnou setřela a nyní o tématu stárnutí promluvila pro časopis People.

„Byla jsem z té reakce nadšená, v žádném případě si nemyslím, že ten komentář měl být zlomyslný. To jen v naší společnosti je zakódováno, že stárnutí je něco, čeho bychom se měli bát nebo se za to stydět,“ vyjádřila se ke komentáři.

Sama považuje za staromódní, když se někdo bojí zeptat ženy na její věk. „Jasně, že se mě můžete zeptat, kolik mi je. Ráda vám to řeknu. Bude mi 46 a určitým způsobem mě to šokuje,“ přiznala. „Ale jsem na sebe pyšná,“ dodala dvojnásobná maminka dcer Esmeraldy (5) a Amandy (3), které má s partnerem Ryanem Goslingem.

„Necítím se na 46, ale mám za sebou 46 let zkušeností. To mi dodává sílu,“ vysvětlila. Loni se herečka svěřila Women´s Health, že než v roce 2011 potkala Goslinga při natáčení jejich společného snímku Za borovicovým hájem, nedovedla si představit, že se stane matkou.

„Zamilovala jsem se do něj a najednou všechno začalo dávat smysl. Nechtěla jsem děti, ale chtěla jsem jeho děti. Bylo to kvůli němu,“ nechala se slyšet herečka z kubánsko-americké rodiny, která v posledních letech upřednostnila mateřství před herectvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám