Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už zanedlouho přivítá do rodiny dalšího člena. Aneta Krejčíková (32) známá z nekonečného seriálu Ulice se těší na svého druhého potomka. Před rokem a půl se herečka stala maminkou chlapečka Bena, který bude mít brzy sourozence.

Aneta si se svou rodinou před tím, než se jejich tlupa rozroste, vyrazila odpočinout do hor. Cílem jejich cesty se staly Jizerské hory, kde si užívali přírody na výšlapech, ale také pohodu na chalupě. Během jedné takové chvilky se herečka rozhodla zdokumentovat, jak už se zakulatila.

„To je pupíček,“ napsala Krejčíkové jedna z fanynek, kterou více než informace o tom, že má herečka v těhotenství problémy s pálením žáhy, zaujalo její bříško. To totiž Aneta doposud moc neukazovala. Nutno ale dodat, že těhotenství herečce velmi sluší.

Otcem dětí je hereččin snoubenec Ondřej Rančák, který v únoru 2017 Anetu požádal o ruku přímo na jevišti jejího domovského Divadla Na Fidlovačce. Se svatbou pár nespěchá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám