Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německo si zvolilo svou královnu krásy. Stala se jí pětatřicetiletá Leonie Charlotte von Hase.

Pokud někoho překvapilo, že vítězkou s titulem Miss není dvacetiletá slečna, ať si zvyká. Nová pravidla Miss Germany totiž vymezují jinou věkovou hranici, než na kterou jsme v soutěžích krásy zvyklí u nás. Příležitost mají dívky a ženy, ale také maminky ve věku 18-39 let.

K dalším novinkám, které pořadatelé Miss připravili, patří ryze ženská porota, ve které zasedly dámy z různých oborů, například sportovkyně, moderátorka nebo bývalá politička.  Příležitost zhodnotit ženskou krásu muži letos nedostali. O krásu vnější ale primárně ani nešlo. Možná proto, že mezi soutěžícími může být i dvacetiletý věkový rozdíl, a v takovém případě je posuzování složitější.

Hodnotila se především osobnost a životní příběhy. Mottem letošního ročníku je podpora autentických žen. Jak lze během finále soutěže za pár hodin vyhodnotit osobnost a charakter člověka je otázkou, nad kterou se pozastavuje veřejnost v internetových diskuzích.

Další novinkou, kterou pořadatelé od loňského roku zavedli a muže také příliš netěší, je zrušení promenády v plavkách.

Reklama

Další články

Načítám