Hlavní obsah
Článek

Hana Reinders (41), dříve Mašlíková, chtěla zalichotit svému manželovi, že je úžasný tatínek jejich dvouletého syna Andrease, a přidala proto na své profily na sociálních sítích společnou fotku, ke které napsala: „Třeba spolu nebudeme až do konce života, protože jak se říká - člověk míní, pánbůh mění. Jednou věcí jsem si však jistá, že jsem mému synovi vybrala toho nejlepšího tátu.“

Dojemné vyznání si ovšem někteří fanoušci přebrali po svém a zahrnuli sexy blondýnku dotazy, jestli jejich manželství neprochází krizí. „Přišla mi reakce, že je hrozně divný, když tohle píšu, že to znamená, že v nás nevěřím a tak dále...,“ podivovala se Mašlíková.

Rozhodla se proto uvést věci na pravou míru: „Hloupost, to není pravda. Já bych si moc přála, abychom spolu byli do konce života, ale ten život to za nás může naplánovat úplně jinak. Já věřím, že většina z vás takovou situaci zažila, že jste v něco bezmezně věřili, udělali jste pro to maximum, ale nakonec to nevyšlo,“ objasňovala moderátorka ve videu.

„To, co jsem napsala, je jen pokora k životu. Někdy si můžeme něco moc přát, ale nevyjde to. Já můžu věřit a doufat, že nám to vyjde. Všichni ti, co do manželství vstoupili, doufali, že to bude na celý život a podívejte se, každé druhé manželství se rozvádí,“ pokračovala dál.

Své příznivce, kteří ji a trenéra Andrého Reinderse vnímají jako pár snů, chtěla na závěr ještě uklidnit: „Svého manžela miluju, moc si přeju, abychom byli spolu a vychovávali našeho syna, ale jsem pokorná,“ dodala upřímně.

Reklama

Další články

Načítám