Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jarní prázdniny svých dětí využívaly k cestě do zahraničí i některé celebrity. Například Petr Vágner (46) se vydal se svými dětmi Lilli (12) a Samuelem (9) do Afriky na safari. To vše ještě v době, kdy neřádila pandemie koronaviru a dalo se cestovat.

„Vždycky jsem si říkal, že Afrika je místem, kam bych se mohl ještě podívat. Snil jsem o tom projíždět se autem po safari volnou přírodou plnou zvířat, která člověk zná jenom ze zoologické zahrady. Navíc vzít s sebou ještě své dvě děti je největším zážitkem a dovolenou dnů,“ svěřil se nám moderátor Top Staru, který se podělil i o fotky z dovolené.

Petr se svými caparty vyrazil do Tanzanie, kde skupina několik dní cestovala po národních parcích. Během cesty nebyla nouze o napínavé momenty. „V jednom z parků jsme uvízli dokonce v bažině a nemohli se dostat ven. Museli jsme zůstat v autě, protože kolem vás běhají šelmy. Vy jenom čekáte, až vás někdo najde a zachrání, což se po několika hodinách nakonec stalo,“ vzpomíná Vágner.

Dalším velkým zážitkem pro rodinu jistě byla návštěva masajské vesnice. Tady poznávali zvyky domorodců, dostali stejnokroj a společně s Masaji si i zatancovali. „Věděl jsem o té návštěvě už v Praze, tak jsem jim přivezl pytel sladkostí. Něco rozdal a zbytek dostala učitelka v jejich škole,“ uzavírá vyprávění o svých toulkách po Africe Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám