Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika se před pár dny kvůli nervovému vypětí zhroutila. Nezvládla stres související s jejím stále ještě manželem Timem Tolkkim. Nyní už je zdravotně v pořádku a vyrazila do společnosti. Nenechala si ujít narozeninovou oslavu producenta Gabriela Grillottiho.

"Bylo mi včera náhle velmi špatně. Dolehly na mě záležitosti s Timem. Udělalo se mi fyzicky hodně nedobře. Teď je důležité, že jsem v pořádku. Už nejsem ve stresu," řekla Super.cz Dominika Gottová (50), které to na akci velmi slušelo.

"Nalíčil mě kamarád Pity. Jsem moc ráda, jak mě na dnešní večer připravil," usmála se dcera zesnulého zpěváka. "Je lepší se dát do rukou profesionálů. Já sama mám ale vystudovanou kosmetiku a make-up," prozrazuje.

Zatím pracuje jako servírka a také v rádiu Frekvence 1 v produkci. Neplánuje se věnovat práci kosmetičky. Zatím. "Je to otázka času. Až si vybuduju finanční zázemí a budu schopna si třeba pronajmout vlastní salón, bude to jiné. Obávám se, že kosmetický byznys ale není tak jistý, může se cokoli stát. Teď jsem tam, kde jsem, a jsem spokojená," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám