Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divoké roky plné bujarých večírků má už za sebou. Přestože se vítězka třetí řady Česko Slovenské SuperStar Sabina Křováková (32) prohýřených nocí už vzdala, oblíbeného pití se jen tak nezřekne. Zpěvačka dokonce prozradila, že jí pivo pomáhá na hlasivky.

„Já se teda musím přiznat, že jsem pivařka. A mám vyzkoušené, že mi pivo dělá hrozně dobře na hlasivky,“ prozradila blondýnka.

„Každý den ho nepiji, ale když máme koncerty nebo na festivalech, a když je léto a člověk je orosený, studené pivo je fajn a při zpívání mi to vždycky pomůže,“ řekla Sabina, která aktuálně pro své fanoušky připravuje nový klip. „Jsme momentálně ve studiu a točíme videoklip na nový singl, který se jmenuje Večírek, takže dnes chytám inspiraci. Písnička je hotová a je to taková veselá letní pecka,“ řekla Křováková na party v restauraci v pražském Karlíně.

Zpěvačce to v krátkých šatech doplněných o odvážné punčocháče slušelo a zajímalo nás, jak si stále udržuje štíhlou figuru. „Chodím cvičit, chodím běhat, ale nemůžu to přehánět, abych si to nezprotivila,“ smála se Sabina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám