Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera režiséra Stevena Spielberga a jeho ženy Kate Capshaw Mikaela (23) v rozhovoru pro The Sun přiznala, že točí filmy pro dospělé. Rodičům to oznámila před pár dny při videohovoru.

Dle svých vlastních slov byla Mikaela, již si slavný režisér a jeho manželka adoptovali v roce 1996 jako dítě, „unavená“ z toho, že nemohla zpeněžit své tělo a také z toho, že by ho měla nesnášet. „A také mě unavovala každodenní práce, která neuspokojovala mou duši,“ řekla.

Vydělávat si chce natáčením sólových videí, sex před kamerou vylučuje kvůli snoubenci Chuckovi, který ji prý plně podporuje. O svém rozhodnutí už dříve psala na sociálních sítích. „Moje tělo, můj život, můj příjem, moje volba,“ uvedla mj. s tím, že jedním z cílů je stát se finančně nezávislou.

„Nedělám to proto, abych někomu ublížila, chci tím lukrativní formou uctít své tělo,“ dodala Mikaela, která sama sebe označuje jako „sexuální bytost“.

V rozhovoru také uvedla, že byla v minulosti sexuálně obtěžována „predátory“. To prý přispělo k psychickým potížím včetně anorexie, hraniční poruchy osobnosti nebo alkoholismu, s nimiž bojovala.

Reklama

Další články

Načítám