Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci StarDance si tanečnici Martinu Markovou pamatují ze sedmé řady úspěšné soutěže. Na parketu v roce 2015 zářila po boku herce Marka Taclíka (50). Tehdy sexy brunetku, která patřila ke špičce profesionálních latinskoamerických tanečnic u nás, byste dnes těžko poznali. Nejenže Martina změnila barvu vlasů a je z ní blondýnka, ale také se začala věnovat dalšímu sportu, a to na špičkové úrovni. Bývalá tanečnice StarDance se stala trenérkou fitness a propadla zdravému životnímu stylu, ke kterému ji paradoxně přivedly roky na tanečním parketu.

„Vždy jsem měla sklon snadno přibírat. Během mé dráhy profesionální latinskoamerické tanečnice byla nízká váha velmi důležitou součástí úspěchu. Jako dítě mě můj otec přísně kontroloval, bylo-li to nutné, nařizoval „dietu“- kafe s mrkví, a pokud byl tvrdý trénink, mohla jsem třeba i jablko,“ svěřila se Super.cz Martina, která od taneční soutěže prošla obrovskou změnou a může se chlubit neskutečně vyrýsovanou figurou.

„Když mi bylo asi 19, bydlela jsem a trénovala s trenéry v Hongkongu, moje tehdejší trenérka, jedna z největších tanečních kapacit, mi nakázala zhubnout zhruba 6 kilo. Tenkrát jsem vážila asi 51 kilogramů. Netušila jsem, jak to mám udělat. Nakázala mi běhat každý den 10 kilometrů zabalená v potravinářské fólii. Dnes už vím, že to bylo všechno úplně špatně. Proto jsem začala tělo studovat, navštěvovat kurzy, číst odbornou literaturu, setkávat se s opravdovými specialisty,“ svěřila se Martina, kterou fitness pohltilo a nyní trénuje mimo jiné i českou Barbie Gabriel Jiráčkovou nebo zpěvačky Betku Bartošovou a Nelly Řehořovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám