Hlavní obsah
Článek

Kráska, která začínala svou kariéru po boku Gerarda Depardieua ve filmu Můj táta hrdina, už není sladkou blondýnkou. Herečka Katherine Heigl (41) razantně změnila vizáž kvůli natáčení.

Před pár týdny se už herečka obarvila na tmavo a nyní k tomu přidala krátké mikádo. Proměna přišla díky roli v novém seriálu z dílny Netflix s názvem Firefly Lane.

Herečka se novým účesem pochlubila na svém instagramovém účtu a nemůže si novou vizáž vynachválit: „Sice dnes nikam nejdu, ale nemohla jsem se dočkat, až si budu moct pohrát se svým novým účesem. Po natočení vlasů jsem si řekla, že to chce rtěnku, make-up, tvářenku, obočí, oční stíny a najednou jsem byla upravená a neměla kam jít. Teď budu muset strávit 15 minut navíc v koupelně, abych to večer odlíčila. To jsem moc nedomyslela.“

Hvězda romantických komedií jako například Zbouchnutá, 27 šatů, Chceš mě, chci tě a také představitelka doktorky Izzie ze seriálu Chirurgové je už 13. rokem vdaná za Joshe Kelleyho, se kterým má tři děti. Dvě jsou adoptované a jedno herečka odnosila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám