Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Orlando Bloom (47) se před pár dny chlubil na svém instagramovém profilu novým tetováním, za které sklidil výsměch.

Nechal si totiž od maďarského tatéra Balazse Bercsenyiho vytetovat v morseovce jméno svého syna Flynna. Bohužel chyběla jedna tečka a ze jména se tak stal Frynn a fanoušci se pustili jak do herce, tak i do tatéra.

Oba se tedy sešli znovu a tetování se upravovalo. Během úpravy se Orlando s tatérem se smíchem bavil, jak je to jen možné, že to udělal špatně? Balazs odpověděl, že člověk nemá důvěřovat Pinterestu a Orlando se smál, že nemá věřit internetu vůbec.

Tatér pak na svůj instagramový účet přidal trošku delší vysvětlení: „Druhé kolo s Orlandem. Přidali jsme chybějící tečku v morseovce, a ještě přidali vzpomínku na jeho psa Sidiho. Závěr: Nikdy plně nevěř tomu, co donese klient, že to našel na Pinterestu.“

Další tetování je důkazem, že herec svému tatérovi stále věří, ale radši už zůstal u latinky: „Konečně je ta tečka správně! Jak můžeš udělat takovou chybu? Chyba Pinterestu. Naštěstí vím, jak se píše Sidi. Navždy můj kluk.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám