Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačky Kamila Nývltová (34) i Michaela Nosková (41) musely přitvrdit v posilovně. V připravovaném muzikálu We Will Rock You totiž obléknou tak těžké kostýmy, že bez pořádné fyzičky by to odnesla minimálně záda. Takovou váhu neoblékaly nikdy předtím.

"Zprvu jsem se lekla, že je hrozně velký, a zajímalo mě, jak bude těžký. Když jsem si ho ale oblékla, tak jsem si připadala jako světová hvězda. Takové kostýmy totiž nosí zpěvačky jako Beyoncé nebo Jennifer Lopez. Je to opravdu hvězdný kostým a k té show se hodí. Těším se, i když jsou těžký. Jsou tak těžký, že jsem při prvním zkoušení myslela, že se nepostavím ze židle. Takhle těžký kostým jsem neměla ani v Angelice. Je to fakt síla, ” přiznala Kamila.

"Dost sportuju, tak se nebojím, že bych je neunesla. Musela jsem ve fitku přitvrdit. Na jevišti se ale dost zapotím, než přejdu pódium. Nebudu se moct soustředit jenom na zpěv, ale i na to, abych se v kostýmu nepřevrátila. Jsem ale silná holka a něco vydržím," směje se zpěvačka.

Nadšená je i Nosková. "Kostým je úžasný. Když jsem ho viděla poprvé, nedovedla jsem si představit, jak bude vypadat. Jsem ale nadšená. Roman mě strašně překvapil. Kostýmy jsou úžasné. Cítím se v nich úžasně," říká Míša.

"Váží dost. Váha předčila dokonce i hrošici Glórii v Madagaskaru. Nevadí mi to, protože počítám s tím, že s každým představením zhubnu tak kilo,” dodala s úsměvem Nosková.

Premiéra je naplánována na 18. dubna v pražské Tipsport areně.

Reklama

Další články

Načítám