Hlavní obsah
Článek

Mel C (46) známá také jako Sporty Spice ze Spice Girls tentokrát nevynesla obvyklý sportovní outfit. Na udílení Brit Awards dorazila v šatech na ramínka s pořádně hlubokým výstřihem. V modelu předvedla svou dokonalou formu.

Během večera předala cenu zpěvačce Billie Eilish a z jejího vítězství měla neskrývanou radost. Mel v loňském roce vyrazila na turné se Spice Girls, které vynechala pouze Posh Spice Victoria Beckham. Ta má se svým podnikáním starostí dost, ale s bývalými kolegyněmi si je stále blízká.

V loňském roce také zpěvačka poprvé promluvila o svém mentálním zdraví. Pro Women´s Health přiznala, že si myslela, že je blázen, než jí diagnostikovali deprese. Pomohly až týdenní terapie. Problémy se objevily ale už několik let po rozpadu Spice Girls.

„Nemohla jsem vstát z postele, přejídala jsem se a pořád plakala. Myslela jsem si, že jsem blázen,“ když jí doktoři sdělili diagnózu, velmi se jí ulevilo.

„Spadl mi kámen ze srdce. Najednou to mělo jméno a dalo se to léčit,“ uvedla s tím, že si musela zvyknout, že jsou její stavy proměnlivé. Zpěvačka dbá na zdravou životosprávu, dostatek spánku a pravidelný pohyb. Také se vyhýbá alkoholu a dochází na terapie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám