Hlavní obsah
Článek

Je to pár dnů, co se krásná modelka Kateřina Lébr, dříve známá jako Šonková, pochlubila krásnou novinkou. V srpnu loňského roku se po sedmi letech provdala a už za pár měsíců s manželem přivítají na svět prvního společného potomka.

Někdejší finalistka soutěže krásy z roku 2008 se vždy mohla pyšnit nejen dokonalých úsměvem, ale i figurou bez chybičky. Tu má Katka i nadále. Modelka se totiž nyní vyfotila v prádle, aby ukázala, že se začíná pomalu zakulacovat, a spíš než rostoucího bříška si každý všimne její dokonalé figury.

„Pane doktore, není divné, že furt nemám břicho? Vy ani nebudete mít břicho! Jak nebudu? Musíte víc jíst. Ale ne ne, nemusím, já už ho vidím. Už se krapet klube. Sice větší část z bříška jsou sušenky a zmrzlinky, ale něco tam už je,“ svěřila se krásná blondýnka, která je již v 17. týdnu těhotenství.

„Naschvál jsem si chtěla bříško fotit od úplného začátku, kdo ví, jestli se toto období ještě bude někdy opakovat. A když jsem hledala fotky maminek, chybělo mi vidět, jaký mají bříška třeba už v 7. týdnu. Tak třeba to nějaké budoucí pomůže,“ svěřila se Katka, která je v 5. měsíci těhotenství.

Reklama

Další články

Načítám