Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera šéfkuchaře Gordona Ramsayho a jeho ženy Tany Holly, která loni podepsala smlouvu s modelingovou agenturou, se fanouškům pochlubila zbrusu novými snímky. Na portrétech zblízka pózuje s výraznými zlatými šperky na nahé kůži nebo v saku a vypadá skvěle.

Holly Ramsay to zkouší v modelingu

Po kom hnědooká brunetka zdědila krásu, je zřejmé na první pohled, je výrazně podobná své matce. Sama sebe označuje za influencerku v oblasti životního stylu, a vedle modelingu a aktivit na sociálních sítích se věnuje studiu módního designu. Dle informací na profilu agentury chce Holly „inspirovat a vytvářet výjimečný obsah během svých cest mezi Londýnem a Los Angeles“.

Přestože pochází ze zámožné rodiny, práce je pro Holly nezbytností. Její otec Gordon se v rozhovoru pro britský The Telegraph nechal slyšet, že žádné z jeho dětí nezdědí majetky. „Jedinou věcí, na které jsme se s Tanou dohodli, je, že dostanou 25procentní depozit na byt, ale ne celý byt,“ uvedl.

Ramsayovi mají celkem pět dětí. Dvaadvacetiletou Megan, dvacetiletá dvojčata Holly a Jacka, osmnáctiletou Matildu a desetiměsíčního Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám