Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si na vnadnou tanečnici ze StarDance Alici Stodůlkovou? Pohledná blondýnka před deseti lety vyhrála StarDance po boku herce Pavla Kříže. Tehdy oslňovala nejen svým úsměvem a tanečním uměním, ale i ženskými tvary.

Později výrazně zhubla a tančila pro změnu s Matějem Ruppertem a Daliborem Gondíkem (54). Do posledního ročníku StarDance už nezasáhla, protože televize dala přednost novým tanečníkům.

Stodůlková se místo účinkování ve StarDance loni vdala za tenisového experta Vladimíra Houdka, kterému před třemi lety porodila syna Sebastiana. Ač se Alice ve StarDance už neobjevila, s Daliborem Gondíkem prý nadále tančí na plesech. A tanci se samozřejmě věnuje i nadále.

„Stále trénuji v tanečním studiu Tančírna a spolupracuji i s krasobruslaři, například Tomášem Vernerem. Dělám také projekty v rámci České televize,“ řekla Super.cz Stodůlková, jejíž syn se díky manželovi aktivně věnuje tenisu. U tančení ale aktivní blondýnka neskončila. I přesto, že se věnuje především rodině, našla si čas i na návrhářství.

Konkrétně pod její taktovkou vznikla nová kolekce exkluzivních náramků. „Je to kolekce z přírodních kamenů, každý náramek má svůj popis, z jakých přírodních kamenů je vyroben,“ popsala Stodůlková, která se tak věnuje i jiné než taneční profesi.

Reklama

Další články

Načítám