Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tom nejméně vhodném období zradilo Simonu Krainovou (51) zdraví. Během uplynulého víkendu se modelka potýkala se silnou střevní chřipkou a byla na tom tak špatně, že skončila v nemocnici v pražském Motole na kapačkách.

„Bylo mi tak špatně, že jsem měla tendenci omdlévat,“ řekla Super.cz Simona a dále v exkluzivním rozhovoru dodala: „Infuze mi pomohly. Mám výbornou ošetřující lékařku, a tak už je mi mnohem lépe.“

Střevní chřipka, kterou Krainová chytila od svých dětí, narušila i natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, kde sexy blondýna hraje advokátku Denisu Stárkovou. „Měla jsem o víkendu točit další pokračování, ale museli jsme to zrušit. Od soboty jsem byla totálně vyřazená z provozu, což mě mrzí hlavně vůči Nově. Bohužel jsem to celému týmu zavařila, ale opravdu to není moje vina. V tom nemůžu nic udělat,“ krčí rameny Simona.

Vzhledem k tomu, že Krainová v pátek odlétá s rodinou na tři týdny na Zanzibar a nebude možné, aby natočila své scény, bude nutné je v nekonečném seriálu přepracovat. „Situace je komplikovaná, aktuálně ji řešíme. Simoně Krainové přejeme především brzké uzdravení,“ uvedla PR koordinátorka Ordinace Kateřina Kotalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám