Hlavní obsah
Článek

Mingus Reedus (20) je synem legendární modelky Heleny Christensen (55) a herce Normana Reeduse (51), známého především ze seriálu Živí mrtví. Synek slavných rodičů si ale sám zvládá dělat jméno v modelingovém průmyslu. Tentokrát zabodoval na přehlídce značky Tommy Hilfiger během londýnského týdne módy.

Po mole kráčely mimo jiné také Naomi Campbell, Winnie Harlow nebo Alessandra Ambrosio (42). Právě ta se v komentářích pod fotkou, kterou pyšně sdílela Christensen na svém instagramovém účtu, podivovala nad neuvěřitelnou podobou mezi matkou a synem.

„Můj Bože, viděla jsem ho na přehlídce a vypadá stejně jako ty. Hned jsem si myslela, že by to mohl být tvůj syn,“ komentovala modelka.

Mingus, který opravdu jako by matce z oka vypadl, debutoval na modelingovém mole v roce 2017 během přehlídky Calvina Kleina v rámci newyorského fashion weeku. Helena ovšem svěřila britskému deníku Metro, že syn původně netoužil kráčet v jejích šlépějích.

„Nejprve říkal, že to vůbec není pro něj. Ale má rád Rafa Simonse, jenž byl v té době kreativním ředitelem značky, takže řekl, že půjde přehlídky pro Calvina Kleina. Pak si ale uvědomil, kolik příležitostí tím získal,“ uvedla modelka.

Podle ní měl syn plány modelingem nejprve vydělat trochu peněz a pak se vrhnout do filmové tvorby. Doplnila, že ho podpoří v čemkoliv, co bude chtít dělat.

Mingus je jediným potomkem Christensen. Reedus má s herečkou Diane Kruger ještě roční dcerku, jejímž jménem se světu zatím nepochlubili.

Reklama

Další články

Načítám