Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Milla Jovovich (48) porodila 2. února své třetí dítě. S manželem Paulem W. S. Andersonem se dočkali opět holčičky. Ke dvanáctileté Ever a čtyřleté Dashiel přibyla Osian.

Milla byla ohledně těhotenství velmi sdílná na sociální síti, a nepolevila ani po porodu. Fanouškům svěřila například to, že její dcera bojuje s „poměrně těžkou“ novorozeneckou žloutenkou, kvůli níž rodina strávila týden po narození dítěte pendlováním mezi domovem a nemocnicí, a pravidelně je informuje o tom, jak se jí i holčičce daří.

„Dneska jsou Osian dva týdny. Takže když se mě lidé ptají, jak jsem na tom, je to doslova takhle: Snažím se být plně funkční nástroj na výrobu mléka, takže všechna má energie se soustředí na to nesvléct pyžamo, krmit Osian a uchovávat pro ni mléko,“ svěřila Jovovich.

Té jsou nápomocné právě starší dcery. Holčičku hlídají a pomáhají i s krmením z lahve. „V nemocnici řekli, že čím víc toho vypije, tím rychleji se z toho dostane. Ale u kojení velmi rychle usne, tak ji dokrmujeme i z lahve, aby dostala tolik mléka, kolik jen zvládne vypít,“ uvedla Jovovich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám