Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková bojovala celý život s váhou. Dokonce tak, že onemocněla anorexií. A to hned dvakrát. "Když mi bylo 13 let, vážila jsem 80 kilo a šikana ze strany mých spolužáků mě dohnala až k anorexii. Ve 14 letech jsem už vážila 46! Když mi bylo 18, dostala jsem se na 90 kilo a během SuperStar jsem se k anorexii propracovala podruhé," přiznala Nosková.

Od té doby se stále hlídala. Když přibrala jediné kilo, začala více běhat, vynechala snídaně i přísun kalorií. Nyní prý už kila neřeší, a i když od loňského roku přibrala, není z toho nešťastná.

"Musím říct, že ta nejhezčí věc, co člověka může potkat, je to, že se srovná sám se sebou, což je pro bývalou anorektičku asi docela oříšek obzvláště v branži, kde na postavě a vzhledu má záležet," říká Nosková.

"Ale i když mívám stále někdy záchvaty, kdy se "nemůžu vidět", nikdy jsem se necítila lépe ve svém vlastním těle, i přesto, že je o pár kilo těžší než před rokem. Přeji všem, aby našli klid a začali mít rádi své nedostatky místo toho, aby je zakrývali, a neměli tak rádi vlastní jedinečnost," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám