Hlavní obsah
Článek

O víkendu odstartovala další řada pěvecké show SuperStar. A tak jako u každé soutěže, tvůrci pořadu se nezavděčí všem. V porotě kromě stálice Pavola Habery (61) zasedli nově také Leoš Mareš (47), Marián Čekovský, Monika Bagárová (29) a Patricie Pagáčová (35).

A obzvlášť posledně jmenovaná to od diváků schytala! Oblíbená herečka, kterou proslavil seriál Ulice (známá je také pod dívčím příjmením Solaříková), byla kritizována, ještě než SuperStar vůbec začala. Ne každému se líbilo, že má pěvecké dovednosti hodnotit zrovna herečka, což se potvrdilo i po prvním díle.

Na facebooku SuperStar se to jen hemžilo kritickými příspěvky, které Patricii rozhodně nepotěší. Nelíbilo se jim především, jakým způsobem herečka kritizuje soutěžící.

„Solaříková, která nezpívá, se tam jen pošklebuje a vysmívá soutěžícím?? Proč tam je proboha,“ divil se jeden z diváků. „Učitelka Jordánová, její jediná a osudová role, v SuperStar je dno poroty. Pagáčová, která si dělá srandu z účinkujících, tak vlastně ve výsledku je mi strašně líto jen a jen jí, jak se chová. Očividně IQ houpacího koně, a dál než na svoje ego nejspíš nedohlédne,“ kroutil hlavou další televizní divák.

„Každý mi tam sedí kromě Pagáčové. Strašně zlá, namyšlená, závistivá mrcha, hrozný,“ zněl jeden z mnoha negativních komentářů. Nikdo zřejmě nebral v potaz, že SuperStar je především show.

SuperStar odstartovala o víkendu.

Diváci se strefovali i do profesionální zpěvačky Moniky Bagárové. Ve srovnání s Pagáčovou ale dopadla ještě dobře a mohla si přečíst i pochvalné komentáře. „Neskutečně charismatická neskutečně krásná žena,“ pěl na ni ódu fanoušek. „A neskutečně jednoduchá,“ setřel ho další.

Jak je vidět, SuperStar hned od prvního dílu vzbuzuje obrovské vášně. A jak se Patricie Pagáčová v porotě SuperStar líbí vám? Hlasujte v anketě pod článkem.

Máte rádi Patricii Pagáčovou v porotě SuperStar?
Ano
12,4 %
Ne
28,9 %
Nevím, pořad nesleduji
58,7 %
Celkem hlasovalo 150957 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám