Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalou moderátorku britských reality show X Factor nebo Love Island Caroline Flack (†40) našli mrtvou v jejím bytě. „Můžeme potvrdit, že Caroline zemřela v sobotu 15. února,“ zní oficiální prohlášení. Podle listu Independent a dalších právník rodiny později potvrdil, že si Flack vzala život.

Stalo se tak dva měsíce poté, co oznámila, že končí s moderováním Love Island. Tomu předcházelo zatčení za napadení. Svého přítele, tenistu Lewise Burtona měla udeřit lampou, ale nebyla shledána vinnou. Sám Burton svou přítelkyni obhajoval na sociálních sítích.

Na svátek zamilovaných, den před její smrtí, sdílel tenista na sociálních sítích jejich společný snímek. Smrt partnerky prozatím nekomentoval.

Flack byla v minulosti krátce spojována i s princem Harrym. Podle jejích slov je seznámili společní přátelé, ale jakmile se informace dostaly na veřejnost, museli se přestat vídat. Randila také s o 14 let mladším zpěvákem Harrym Stylesem.

Reklama

Další články

Načítám