Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) měl tajné rande se svou bývalkou Hankou Svobodovou (23)! Sešli se v baru Kozička v centru Prahy, kde se Mareš před několika dny ostře pohádal se svou současnou milenkou, modelkou Michaelou Kociánovou (22). A tak Hanka neváhala a přispěchala Leoše utěšit.

Ještě na přehlídce, která jejich nočnímu dostaveníčku předcházela, přitom Svobodová všem tvrdila, že s Leošem přerušili kontakty na minimum. „Nestýkáme se. Nemám ani kdy mu předat jeho auto,“ řekla Hanka, která ještě stále jezdí Marešovým bourákem za 3,5 milionu.

Jenže opak je pravdou, po přehlídce se modelka sbalila a spěchala za svým expřítelem. Povídali si, špitali do ouška a vůbec působili jako dvě hrdličky. Když však Mareš zjistil, že je fotí, rozběsnil se, vytrhl dotyčnému zvědavci foťák z ruky a všechny jejich fotky vymazal! „Byla jsem v šoku, jak se zachoval. Choval se jako pominutý,“ řekla deníku Aha! návštěvnice baru. Zdá se, že Leoš teď bude mít své přítelkyni Michaele co vysvětlovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám