Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé filmy, v nichž si Lucie Vondráčková (44) zahrála, možná byly pro její fanoušky zklamáním, ale tento se jí opravdu povedl. Díky roli v krátkometrážním snímku Beyond Her Lens režisérky Terezy Hirsch si vysloužila cenu na filmovém festivalu v Mexiku.

“S velkou radostí oznamujeme vítězství Lucie Vondráčkové, hlavní představitelky v našem filmu Beyond Her Lens, na festivalu Festival Cinematográfico de Mérida v Mexiku! Lucka vyhrála v kategorii nejlepší herečka. Festival se konal minulý víkend ve městě Mérida, Yucatán. Za celý náš tým jí moc gratulujeme!” uvedla Tereza na svém profilu a Lucie její příspěvek sdílela se slovy: „Muchas gracias“.

Ve snímku, který dobyl i Hollywood, Lucka ztvárnila válečnou fotografku Alex, která se vrací do Prahy po nelehké době strávené v Iráku. Snaží se vyrovnat s tím, co prožila. Snímek získal ocenění na řadě festivalů, například i na LAFA v Los Angeles. Vondráčková si odnesla ocenění Inspirativní žena ve filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám