Hlavní obsah
Článek

Na své ženské křivky je hrdá. Zpěvačka Bebe Rexha (34) se nebála vystoupit na newyorském týdnu módy na přehlídce nově vzniklé kolekce značky e1972. Neodradilo ji ani to, že na mole vystřídala modely a modely světové sítě agentur Elite, jako jsou například Adut Akech, Isabeli Fontana či Lindsey Wixson, kteří zde vynesli dvaašedesát looků.

Jeden z modelů si americká zpěvačka a písničkářka albánského původu sama oblékla. Kolekce má totiž podtitul „Žádná velikost nesedí všem“. Umělkyně tak mohla prodat své kypré ženské tvary.

Inspirací pro kolekci, která obsahuje vše od oblečení na casting až po večerní šaty na červený koberec zdobené krystaly, jsou moderní modelky a modelové a reflektuje jejich potřeby. „Chtěla jsem změnit věci, které mi na módě vadí, a jednou z nich je systém konfekčních velikostí," říká designérka a šéfka Elite World Julia Haart.

Značka hodlá fungovat na principu udržitelné výroby oděvů, kdy se každý kousek vyrobí až ve chvíli, kdy si ho zákazník objedná. „Máme mnohem menší uhlíkovou stopu, protože neplýtváme materiálem. Materiály koupíme až ve chvíli, kdy máme objednávku,“ zmiňuje Julia Haart.

Některé z odprezentovaných modelů možná obléknou topmodelky na prestižním galavečeru finále soutěže Schwazkopf Elite Model Look, jejíž castingy odstartují už na konci března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám