Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český zpěvák s řeckými kořeny Niko Jalauzidis jde proti proudu. Vydat zamilovanou písničku na den svatého Valentýna mu přijde jako ohrané klišé, a proto se rozhodl vyzpívat ze zcela opačných pocitů. Text jeho nové písně "4AM" je o rozchodu.

"Text jsem psal uprostřed noci, protože jsem nemohl spát, a vše, o čem song je, jsem zrovna naplno prožíval," přiznává Niko. Letošního Valentýna tak bude trávit bez přítelkyně. Se svou známostí se rozešel krátce před svátkem zamilovaných.

"Jsem teď sám, takže budu slavit tím, že budu hrát, a zatímco si budu upíjet z drinku, tak se budu koukat na páry v publiku a dělat, že nic," přiznává Niko, kterému přišlo jako dobrý kontrast vydat na Valentýna rozchodovou písničku.

Sám ho nikdy moc neprožíval. "Valentýn pro mě většinou znamenal nějaký výlet, jídlo, prostě takové lepší randíčko. Spíš jako tradice, kterou si podle mě každý pár udělá trochu podle sebe. Ale že bych to hodně prožíval, tak to určitě ne," dodal Niko, který nyní bojuje o titul Objev roku v prestižní anketě Hudební ceny Evropy 2, kde je v nominaci.

Reklama

Další články

Načítám