Hlavní obsah
Článek

Nově objevený britský pěvecký talent Misha B (19), která má se svým zlatem v hrdle velkou šanci stát se vítězkou britského X Factoru, by se měla urychleně obrátit na stylistu a vzít si k srdci jeho rady. Ve středu večer se totiž mladá zpěvačka při příležitosti setkání finalistů soutěže oblékla bez špetky vkusu. Jejím vzorem v oblékání se nejspíš stala Lady GaGa (38), ovšem ta své modely umí nosit s grácií sobě vlastní a navíc má přeci jen do odvážných kostýmů vhodnější proporce.

Misha B však na sebe dokázala strhnout veškerou pozornost a o její módní kreaci se dnes zmínila téměř všechna společensky laděná britská média. Ta se pozastavují především nad jejími ženskými křivkami nasoukanými do velice krátkých a upnutých šortek. Dalším úletem je kombinace několika odstínů černé a především mnoha kousků z různých materiálů, z nichž by byl každý sám o sobě výrazným prvkem. Korunu celému outfitu nasadil kožený pásek s třemi zlatými řetězy v pase, který působil poněkud lacině, prapodivný účes a příšerné boty.

Devatenáctiletá Misha B se včera představila po boku svých posledních soupeřů v soutěži, kterými jsou Marcus Collins, Amelia Lily a dívčí uskupení Little Mix. O vyřazení dalšího z nich rozhodnou britští televizní diváci již tento víkend.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám