Hlavní obsah
Článek

Třetí ročník pražského kola Roztančeného divadla je v plném proudu. Utká se v něm celkem osm párů, z nichž každý bude dvěma nacvičenými tanci reprezentovat jednu pražskou scénu. Finálový večer se uskuteční v Divadle na Vinohradech 15. března.

Výzvu do tanečního projektu přijali Kateřina Brožová a František Kopecký (Divadlo na Vinohradech), Jiří Hána a Tereza Řípová (Městská divadla pražská), Patricie Pagáčová a Martin Šimek (Agentura Familie), Jan Kopečný a Zuzana Šťastná (Hudební divadlo Karlín), Michaela Gemrotová a Adam Havel (Divadlo Broadway), Jiří Ployhar a Michaela Nováková (Divadlo Studio DVA), Stanislava Jachnická a Jakub Necpál (Vršovické divadlo MANA) a Jan Řezníček s Petrou Stehnovou za Divadlo Bez zábradlí.

„Trénujeme nepravidelně, všude možně, a moc mě to baví. Šel jsem do toho s tím, že si především zatancuju, poznám nové lidi a pobavím se s přáteli,“ říká Honza Řezníček, známý mj. ze seriálu Ulice. S partnerkou předvedou tango a paso doble.

Dva ze zmíněných profesionálů můžete znát z populární televizní show StarDance. Michaela Nováková loni soutěžila s Jakubem Vágnerem a Jakub Necpál si v osmé řadě zatančil s bratrem Michalem Necpálem a herečkou Veronikou Arichtevou.

Reklama

Další články

Načítám