Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V muzikálech hraje role milovníků, ale v soukromí byl pohledný zpěvák Petr Ryšavý nějakou dobu single. To už je pravděpodobně minulostí.

Svěřil se nám, že jeho vrstevníci zakládají rodiny, a tak se nad tím taky zamyslel. „Všichni kolem mě mají děti. Říkám si, jestli bych taky neměl... No necháme to být,“ usmívá se představitel hlavní mužské role muzikálu Čarodějka.

Přestože má na vlastní potomky ještě čas, jeho rodiče mají opačný názor. „Mamka si myslí něco jiného. Pořád do mě hučí, že mi biologické hodiny taky tikají, nejen těm holkám kolem mě.“ Když jsme se narovinu zeptali, jestli se od minulého rozhovoru něco změnilo, a jestli už má slečnu, odpověděl napřed kladně, ale pak se začal podezřele vykrucovat. „Každý z nás musí mít nějakou osobu, která je mu nejblíž, a já tu osobu mám. Nebudu prozrazovat, kdo to je, ale mám tu osobu.“

Zajímalo nás, jak dlouho jeho nový vztah trvá. „Od té doby, co mě mamka porodila. Už je to 28 let,“ rozesmál se Petr, který překvapivě otočil téma na svou maminku. Slečny, které si v minulosti získaly jeho srdce, byly většinou ze stejného oboru. Je snad i jeho současná láska z umělecké branže? „Tak mamka má ráda muzikály, jezdí na ně často...,“ tajnůstkaří s lišáckým úsměvem dál.

Na retro večírku, kde jsme Petra potkali, se měl k sympatické novinářce, se kterou si během večera na parketu střihl dokonce ploužák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám