Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Macaulay Culkin (43) poskytl poprvé po mnoha letech rozsáhlý rozhovor. Pro časopis Esquire otevřeně promluvil o vztahu s Michaelem Jacksonem, ale například i o drogách. Herec v minulosti nikdy problémy s drogami nepřiznal, a naopak závislost na heroinu, o které se hojně spekulovalo, vždy zarputile vyvracel.

Nějakou tu drogovou minulost ale má, a jak nyní přiznal, málem se vše vymklo kontrole. „Hrál jsem si s ohněm, abych tak řekl. Ale nikdy jsem nebyl v léčebně nebo nic podobného. Nikdy jsem se nemusel nikam uklidit. Jednou nebo dvakrát jsem se přistihl, že si to až moc užívám, ale nikdy jsem neklesnul tak hluboko, že bych potřeboval něčí pomoc. Nebyl bych tím, kým jsem dnes, kdyby v mém životě nebyly drogy,“ přiznal otevřeně.

„Mám za sebou nějaké poučné zážitky, ale taky je to dost hloupé, víte? Kromě prášků na uvolnění svalů si nic nedávám ani rekreačně,“ prozradil, jak je na tom dnes.

„Pořád ale piju jako žok. Piju a kouřím. Ale na drogy nesahám. Miluji je. Jsou jako staří přátelé. Ale někdy své přátele přerostete,“ doplnil.

Culkin je od roku 2017 ve vztahu s herečkou Brendou Song, a i když si oba soukromí hlídají, mluví o své partnerce pouze v superlativech. Dokonce ji občas označí za svou ženu nebo dámu. Loni se také nechal slyšet, že by s partnerkou rád založil rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám