Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Marta, jejíž proměnu sledujeme už pár týdnů, se mění před očima! Zhubla, je sexy a v náručí mladého přítele jen září. Inspirujte se její cestou za postavou snů, kila jdou dolů snadno i bez drahých poradců a hladu. Pomůže vám Obezin.

Život po padesátce nekončí, ale začíná. Své o tom ví i Marta, kterou vloni opustil manžel a ona se ocitla na dně. Své smutné stavy zajídala a kila šla rychle nahoru. S přibývající váhou ale klesalo její sebevědomí. A tak si řekla dost! Zachtělo se jí být zase chtěná a s nadbytečnými kily se rozhodla zatočit v posilovně. Jenomže ve vyšším věku už hubnutí není tak snadné, a tak se rozhodla „pro pomocnou ruku“. Ke sportu přidala i měsíční kůru od Obezinu.

Po šesti týdnech má už Marta pět kilo dole. „Ze začátku nebylo lehké se v jídle omezit, pořád mě přepadala chuť na sladké, večer jsem stála před ledničkou a koukala, co bych tak snědla. A právě s tím mi hodně pomohl Obezin,“ svěřuje se Marta. „Dvě tobolky jsem si dala vždycky třicet minut před hlavním jídlem a konečně jsem se přestala při obědech a večeřích přejídat, a navíc jsem vydržela sytá déle,“ dodává.

www.obezin.cz

Začít můžete i vy a hned! Využijte slevy na obezin.cz !  

Výživná snídaně do kabelky

Na stránce Obezin.cz narazila Marta i na další produkty firmy Mesaverde. „Řekla jsem si, že když už se trápím v posilovně a omezila jsem se v jídle, začnu i zdravě jíst. Jenomže vařit si každé ráno ovesné kaše je časově dost náročné a ty běžné instantní obsahují hodně cukru. Takže když jsem si přečetla složení Zdravých snídaní od Mesaverde, nebylo co řešit. I dál můžu snídat až v práci, prostě si zaliju kelímek se snídaní horkou vodou a nemusím ani mýt misku,“ usmívá se Marta.

www.obezin.cz

Kupte akční balení 5+1

„Když zrovna nemám chuť na ovesnou kaši, sáhnu po kelímku s müsli. To většinou snídáme o víkendu s vnoučaty. Já mám svůj „dospělácký“ kelímek, děti Dinomüsli. V každém balení je ukrytá hračka, na kterou se vždycky moc těší a já mám radost, že snídají rádi a zdravě,“ netají Marta svou spokojenost.

www.obezin.cz

Nyní speciální müsli akce 

Svačit, svačit, svačit

Tohle se říká pořád – jíst se musí pětkrát denně. Ne vždycky máme ale možnost dát si v klidu něco u stolu. Martě teď pravidelný režim rozhodí třeba jarní prázdniny. Bude totiž vyrážet s dětmi na výlety. Místo tatranek a bonbónů tentokrát zabalí do batohu mrazem sušené ovoce SnackVeg. „Maliny či jahody vnoučata milují, takže Bonparům u nás odzvonilo. Jsem ráda i kvůli sobě, vždycky jsem si nějakou tu sladkost taky dala. Když už jsme to měli s sebou...,“ říká Marta. SnackVeg ale není jen sušené ovoce, ale také zelenina – červená řepa, mrkev nebo celer. „Balení je tak akorát velké, zbytečně se nepřejíte, a přitom máte jistotu, že tělo dostane potřebnou denní dávku sacharidů, vitamínů i minerálů,“ vysvětluje.

www.obezin.cz

SnackVeg nyní za zaváděcí ceny! 

Chuť na sladké? Dejte si zmrzlinu!

Pokud hubnete s Mesaverde, nemusíte se zříkat ani zmrzliny! Jejich sušená zmrzlina SpaceXcream je naprostým hitem mezi dětmi i dospělými. A co že je to sušená zmrzlina? Zdravý pamlsek z jogurtu – ovocný, ale třeba i kávový či čokoládový. Netaje, nelepí, zkrátka „tuhá zmrzlina“. Skvělá na cesty i ke kávě, pro dospělé i děti. Navíc tímhle dezertem nadchnete i hodně náročnou návštěvu a mohou ji i bezlepkáři. „Na téhle sladkosti doslova „ujíždím“. Je skvělá a můžete si dát i „míchanou“,“ směje se Marta.

www.obezin.cz

Kupte zmrzlinu SpaceX za zaváděcí ceny!

Zkuste i vy produkty Mesaverde a využijte akčních cen, které platí do konce měsíce.

Další články

Načítám