Hlavní obsah
Článek

Diváky filmů o Harrym Potterovi možná překvapí, jak se za posledních devět let, které uplynuly od natočení posledního dílu, Relikvie smrti 2, změnil představitel otloukánka Nevilla Longbottoma. Fanoušky Matthewa Lewise už méně. Herec je aktivní na sociálních sítích a na jeho profily je radost pohledět.

Když před pěti lety zveřejnil fotku své vypracované figury ve spodním prádle z magazínu Attitude, zareagovala na to i autorka slavného příběhu o kouzelnících a čarodějkách J. K. Rowling. V žertu ho poslala se obléct. „Tak hrozné, jako sledovat Dana ve hře Equus (Radcliffe v ní byl na jevišti nahý - pozn.), to není, ale podobné,“ napsala.

Parodie na sebe nenechaly dlouho čekat...

Ani jeho kolegové si nenechají ujít příležitost, aby jeho vyrýsovanou figuru v žertu nesrovnali s dobou, kdy hrál stydlivého a dívkami opomíjeného studenta s talentem na bylinkářství. Naposledy to byl představitel Draca Malfoye Tom Felton. „A tady toho jsem šikanoval,“ odkazoval na svou roli. Snímek, který okomentoval, vznikl před bradavickým hradem, v zábavním parku Universal.

Lewis a Felton jsou od dob natáčení Harryho Pottera přátelé

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám