Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti se Martin Preiss poslední roky objevuje opravdu zřídkakdy. Herec a dabér bojuje již nějakou dobu s depresemi, a jak vidno, nad nemocí se mu pomalu daří vítězit. S úsměvem na rtech dorazil po boku své manželky Martiny Preissové na filmovou premiéru.

Preiss si totiž nenechal ujít uvedení nového snímku Past o životě herečky Jiřiny Štěpničkové, ve kterém jeho manželka ztvárnila jednu z rolí. Slavnostní premiéru si Preiss evidentně užíval. Vypadal odpočatý a spokojený mezi kolegy z branže, se kterými mohl prohodit pár slov.

Už před pár měsíci nám Martina Preissová prozradila, že se jejímu muži daří dobře. „Léčí se velmi dobře a zdárně u své terapeutky. To je oblast života a vrstva, do které nezasahuju a je to jen na něm. Daří-li se mu, tak jsem ráda, že mu pomoc nemusím poskytovat. Je-li to tak, ať si to řeší po svém. Léčí se dobře. Mám radost,“ řekla tehdy Super.cz Preissová.

Martina Preissová promluvila o manželovi

Reklama

Další články

Načítám