Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle sedí za pultem a přísně hodnotí soutěžící, tentokrát si ale na castingu sám zazpíval. Pavol Habera (62) se chopil kytary a spolu s Monikou Bagárovou (29) a za hudebního doprovodu Mariána Čekovského zapěl hit Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Jak jim to šlo, se podívejte na ukázce.

Letošní složení poroty je možná pro někoho překvapivé, až na jeden článek: Pavola Haberu. Ten v Superstar na českých obrazovkách působí od roku 2009 a platí za toho nejpřísnějšího. Ne nadarmo se mu přezdívá „kat“: je přímý, nekompromisní a jeho komentáře se nejednou setkaly s kritikou diváků i soutěžících.

V nové řadě mu budou ve výběru pěveckých talentů nápomocni zmíněný Marián Čekovský, slovenský komik a hudebník, zpěvačka Monika Bagárová, moderátor Leoš Mareš (47) a herečka Patricie Pagáčová (35).

„My s Leošem jsme takové šoubyznysové křídlo, jak tomu říkáme. Oba se v tom pohybujeme už delší dobu a ten zpěvák to přece jen musí zvládnout, není to jednoduchý svět. Takže si myslím, že jsme tam i z toho důvodu, abychom poznali, kdo to dokáže ustát,“ řekla Super.cz někdejší hvězda Ulice.

Superstar na obrazovkách Novy startuje v neděli 16. února.

Reklama

Další články

Načítám