Hlavní obsah
Článek

Úterní narozeniny Jennifer Aniston (55) se neobešly bez veřejných blahopřání jejích přátel a fanoušků. K prvním gratulantům patřila dlouholetá kamarádka Aniston Courteney Cox (59).

Ta na Instagramu sdílela fotku, na níž herečky vypadají jako dvojčata, ale s popiskem, že Jennifer se nikdo nevyrovná. „Je jedno, jak moc se snažíte... je jen jedna Jennifer Aniston. Všechno nejlepší, drahá kamarádko,“ napsala Cox skvělé přání.

Postupně se přidávali i další herečtí přátelé včetně Matthewa Perryho, Reese Witherspoon, Rity Wilson nebo Lisy Kudrow.

Ani 51. narozeniny se neobešly bez hvězdami nabitého večírku. Kromě Cox se s Aniston veselili také herečka Elisabeth Moss, komik Kevin Nealon, scenáristka a manželka Jimmyho Kimmela Molly McNearney nebo herec Chace Crawford.

Zatímco loni budily emoce zprávy, že oslavu si nenechal ujít ani hereččin exmanžel Brad Pitt, letos buď proklouzl, nebo chyběl. Pozornosti už si pár ostatně užil víc než dost na předávání cen Sdružení filmových a televizních herců, kde si v zákulisí pogratulovali a svým setkáním vzbudili bouři v diskuzích na sociálních sítích a podnítili fantazii fanoušků, kteří by je velmi rádi viděli zase spolu jako pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám