Hlavní obsah
Článek

Při letošním udílení Oscarů byla fotografy zachycena řada skvostných okamžiků. Z jednoho snímku šli ale fanoušci Brada Pitta (60) a Leonarda DiCapria (49) opravdu do kolen. Fotografie pořízená Michaelem Yadou zachycuje herce v první řadě během udílení. Mezi nimi sedí DiCapriova přítelkyně Camila Morrone, po boku Pitta pak jeho managerka Cynthia Pett-Dante. Leo se natahuje přes Morrone a chytá kolegu za ruku. U toho mu věnuje pohled, z něhož fanoušci šílí.

„Buď s tím, kdo se na tebe dívá jako Leo na Brada,“ reagoval okamžitě jeden z nich v komentářích na instagramovém profilu E! News, kde se fotka objevila. „Leo projevil víc lásky Bradovi než svojí holce,“ poznamenal další fanoušek. „Představte si, sedět mezi nimi,“ rozplývala se jiná fanynka. „Ale nakreslí ho jako jednu z těch francouzských dívek?“ přidal vtipnou narážku na scénu z Titaniku další.

Není jasné, k jaké situaci se kontakt mezi herci váže, ale přátelství, náklonnost a obdiv, které si během letošní sezóny udílení filmových cen herci projevují, fanoušky nesmírně baví. Brad, který na rozdíl od kolegy z filmu Tenkrát v Hollywoodu letos posbíral všechny ceny, na něž byl nominován, zahrnul DiCapria snad v každé děkovné řeči.

„Je to skutečná hvězda, je to gentleman. Nestál bych tady, kdyby tebe nebylo, chlape. Díky,“ vzdal mu například hold v lednu na Zlatých glóbech. A soudě podle této fotografie, náklonnost nejspíš bude vzájemná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám