Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co se Lenka Zahradnická pochlubila krásnou novinkou. Herečka zveřejnila, že je podruhé těhotná, a přidala se tak ke svým kolegyním Marii Doležalové (37), Anetě Krejčíkové (32) či Kristýně Leichtové (38), které také čekají svého druhého potomka.

Herečka informací, že se její rodinka rozroste a k dceři Jasmínce přivítají sourozence, své fanoušky poněkud překvapila, protože se jí požehnaný stav dařilo docela dlouho tajit. Nyní si konečně vyrazila do společnosti, kde se poprvé pochlubila svým bříškem, které už rozhodně nikdo nepřehlédne.

Nastávající maminka si nenechala ujít předpremiéru nového snímku České televize s názvem Past. Ten herečka točila před rokem a ztvárnila v něm jednu z vedlejších rolí. Na uvedení filmu, který poběží na obrazovkách v neděli, Lenka jen zářila. Vzala si na sebe volnější šaty ve vínově červené barvě a k nim zvolila ve stejném odstínu i rtěnku. Úsměvy rozdávala na všechny strany a nutno říct, že jí to s bříškem, kterým se už pyšně pochlubila, opravdu slušelo.

Reklama

Další články

Načítám