Hlavní obsah
Článek

Dvojnásobná mistryně Evropy ve sportovním aerobiku žen Olga Šípková (50) se na tanečním parketu znovu potkala se svým partnerem ze StarDance Markem Dědíkem (40). A jak je vidět, tanec si společně umí užít. Plesová sezona je v plném proudu a o jejich vystoupení je pořád zájem.

„Nyní jsem ve velkém pracovním nasazení. Začala plesová sezóna a opět vystupuji na několika plesech s Olinkou Šípkovou a také s profesionální partnerkou, neboť s Terezkou to letošní rok nejde,“ řekl Super.cz Dědík, jehož manželka a taktéž tanečnice Tereza v dubnu přivede na svět druhé dítě. Doma už mají dvouletého syna Bertrama.

Šípková v roce 2016 patřila ke hvězdám taneční show StarDance. Přestože bylo již od prvního tance jasné, že patří k nejlepším, vypadli s Dědíkem bohužel již ve třetím kole. Marek se kromě tančení s Olgou pustil i do úplně jiné disciplíny. Některé plesy dokonce moderuje!

„I když je to pro mě velmi těžké, jelikož jsem typický Moravák, tak mě to velmi baví a otevírají se mi tím další nepoznané dveře,“ pochvaloval si Dědík. S Romanem Zachem (51) bude například moderovat večer na podporu dětské onkologie v Brně pro nadaci Krtek.

„S nadací oba úzce spolupracujeme. Moc se na to těším, protože naše moderátorské duo bude vypadat jako malý a velký,“ uzavřel s úsměvem Dědík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám