Hlavní obsah
Článek

Nedávno vyšlo najevo, že zpěvačka Adele (35) za poslední rok zhubla neuvěřitelných 45 kilo. A vypadá to, že tím ještě nekončí. Když svět obletěly fotografie z její exotické dovolené, na nichž vypadala fantasticky, fanoušci svou oblíbenkyni nepřestávali opěvovat, v jaké je formě.

Ačkoliv se světel reflektorů a mediální pozornosti zpěvačka momentálně straní, na Instagramu se objevil její snímek s polskou novinářkou Kingou Rusin z pooscarové party u Beyoncé a Jaye-Z.

Na fotce je zpěvačka v leopardích šatech, v nichž obzvlášť vyniká její vosí pas. Netřeba dodávat, že vypadala fantasticky. V dubnu loňského roku Adele ohlásila rozchod s manželem Simonem Koneckim, s nímž má syna Angela (5).

Právě kvůli synovi se držitelka několika Grammy a Oscara rozhodla zapracovat na své váze. Chce mu být zdravou maminkou, která bude v dobré kondici. Osobní trenérka dokonce sdílela, jakou dietu Adele držela, aby docílila efektivních výsledků. A je vidět, že dieta zabrala. Zpěvačka vypadá parádně a fanoušci už se nemohou dočkat, až se vrátí na hudební scénu s novou deskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám