Hlavní obsah
Článek

To je překvápko! Diana Kobzanová (29) po pěti letech končí na Frekvenci 1. Svůj pořad Styl bude vysílat jen do února příštího roku. „Nebudu zastírat, je to tak," potvrdila naši zprávu sama Kobzanová. Modelka by se chtěla víc soustředit na svůj soukromý a partnerský život. „Dohodli jsem se s přítelem, že budeme víc cestovat a pomalu plánovat rodinu. Rozhodně nechci být jedna z těch matek, která maká do poslední chvíle, než ji odvezou na porodní sál. Chtěla bych si mateřské období užít se vším všudy a v klidu. Můžu vás ale ubezpečit, že těhotná zatím nejsem,“ uvádí vše na pravou míru Diana.

Podle všeho ale nepůjde o odchod definitivní, neboť vedení rádia o Dianu nechtělo přijít. „Dalo by se říct, že si v rádiu dávám takové studijní volno od února do září. V tomhle mezidobí budu nejen cestovat a věnovat se rodině, ale budu pilně pracovat na novém projektu,“ říká sexy blondýna, která dostala možnost si svůj nový pořad předtáčet a ohebněji tak pracovat se svým volným časem.

Málokdy se stává, že moderátor opouští zaběhnutý a dívácky oblíbený pořad dobrovolně. Veřejnost má ještě v dobré paměti nepříjemou taškařici, kdy na stejné rozhlasové stanici za dramatických okolností opouštěla svůj pořad Sexy život Jitka Asterová. Diana podle všeho takto dopadnout nechtěla a rozhodla se v nejlepším odejít. „Je běžnou praxí, že rádiový moderátor bývá po šesti letech vyměněn. Proto jsem ráda, že rozhodnutí o pauze přišlo z mé strany a nikoli obráceně. Vážně bych se nerada opakovala a byla trapná,“ vysvětluje Kobzanová.

Podle všeho v pořadu Styl nadále zůstane Dianin kolega Roman Mikesch. Zatím ještě není jasné, kdo moderátorku v pořadu Styl nahradí. Podle zákulisních informací F1 je horkou kandikátkou Laďka Něrgešová, která by díky svému temperamentu mohla částečně zastoupit prostořekou dračici Kobzanovou.

Reklama

Další články

Načítám