Hlavní obsah
Článek

Psát si soukromě na sociálních sítích, kde to mohou vidět další tisíce, statisíce i milióny lidí, už není nic výjimečného. Celebrity Facebook i Instagram v tomto směru hojně využívají. Nejčastěji v případě gratulací.

Instagram, který sleduje necelých osm miliónů lidí, k blahopřání použila i Julia Roberts (56), která veřejně popřála své neteři, rovněž herečce Emmě Roberts. A k tomu sdílela fotky z oslavy, na které mají obě party kloboučky, frkačky a kolem nich se vznáší konfety. „Všechno nejlepší děvčeti, které miluji a zbožňuji z celého srdce!“ napsala představitelka legendární Vivien v Pretty Woman. Emma je dcerou Juliina bratra Erica a herečky Kelly Cunningham.

O tom, jak hezký vztah mezi sebou Julia a Emma mají, fanoušky obě ujišťují nejen na sociálních sítích, ale nezřídka i v rozhovorech. „Když k nám Emma přijde, vždycky si říkám: ‚Jen ať to je pořád ona‘. A ona je, ta kouzelná holka, kterou vždycky byla,“ řekla Julia v interview pro Los Angeles Times v souvislosti se slávou, která umí člověku zamotat hlavu.

Emma zase v pořadu Busy Tonight svěřila, že lidé nevidí podobu mezi ní a tetou - dokud se neusměje. „Obě máme plnou pusu zubů. Když s někým mluvím a usměju se, tak mi říkají, že vypadám úplně jako teta,“ uvedla čerstvě devětadvacetiletá Emma.

Tu mohou diváci znát z filmů Billionaire Boys Club, Paradise Hills nebo ze seriálů Scream Queens a American Horror Story.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám