Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Antonio Banderas (63) budil na Oscarech o něco víc pozornosti než jeho kolegové. Do divadla Dolby totiž španělský herec dorazil v doprovodu hned dvou žen: partnerky Nicole Kimpel a dcery Stelly.

Na ceremoniál Banderas dorazil jako zástupce filmu Bolest a sláva režiséra Pedra Almodóvara, za který byl nominovaný v hlavní herecké kategorii. Snímek natočil ve svém mateřském jazyce, ve španělštině, o to víc si nominace vážil, jak uvedl. Přesto prý nepředpokládal, že zvítězí.

„Myslím, že všichni víme, co se dnes stane,“ řekl filmovému magazínu Variety na konto kolegy Joaquina Phoenixe a jeho role ve filmu Joker ještě před zahájení ceremoniálu. Nemýlil se, Phoenix k ceně BAFTA, Zlatému glóbu i ceně od Sdružení filmových a televizních herců skutečně přidal i Oscara.

Dceru Stellu má Banderas z manželství s Melanií Griffith. Vzhledem k profesi rodičů není překvapením, že i třiadvacetiletá brunetka pokukuje po herectví. Zatím spíš teoreticky, studiem na herecké akademii. Před kamerou se objevila jako malá ve filmu Léto v Alabamě, který režíroval její otec. Z matčiny strany má Stella sestru Dakotu Johnson, která je populární herečkou, a bratra Alexandra Bauera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám