Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podle legendy byla pleť královny Kleopatry díky koupelím v kozím mléce zářivá a mimořádně jemná. Není se čemu divit, kozí mléko je doslova nabité vitamíny a vzácnými minerály. Proto jsou kosmetické výrobky Ziaja kozí mléko skutečným balzámem pro pokožku i vlasy.

Dopřejte si každý den krémové pohlazení

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Pevná a pružná pleť se neobejde bez každodenní porce výživy a hydratace. Suchou a podrážděnou pokožku nepřebije ani složité líčení. Ideálním pomocníkem je Ziaja kozí mléko denní krém. Jeho účinné složky důkladně ochrání suchou pokožku se sklonem k vráskám. Bohatá krémová emulze zklidňuje a intenzivně zvlhčuje kůži, která vám za péči poděkuje mladším a zdravým vzhledem.

Zářivou pokožku si zamilujete

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Vyrazte do boje s unavenou pletí! S hladkou pokožkou budete vypadat mnohem mladistvěji. Enzymatický peeling na obličej a krk aktivně a šetrně odstraňuje odumřelou svrchní vrstvu buněk a navrací pleti pružnost a svěžest. Stačí nanést na obličej, krk nebo dekolt, nechat pár minut působit a opláchnout vodou. Příjemný pocit z kosmetického ošetření umocňuje také jemná, klasicky krémová vůně peelingu.

Hýčkejte celé tělo, od hlavy až k patě!

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Jen s pravidelnou, účinnou péčí bude vaše pokožka neodolatelně hebká na dotek. Ziaja Kozí mléko tělové mléko ji dodá potřebné vitamíny a zajistí intenzivní hydrataci. Lehká emulze se rychle vstřebává do pokožky, kterou chrání před působením volných radikálů. Blahodárně působí na obnovu kůže celého těla, protože ji do hloubky zvlhčuje a vyživuje.

Jak si uchovat jemnou kůži co nejdéle?

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Ruce dostávají náležitě zabrat nejen v zimě. Pokud máte suchou a citlivou pleť se sklonem k červenání a tvorbě šupinek, trpí o to více. Proto by vás měl Ziaja Kozí mléko krém na ruce a nehty doprovázet celý den. Okamžitě se vstřebává a pomáhá už po první aplikaci. Pokožce rukou přináší rychlou úlevu a posilňuje a chrání i nehty. Díky speciálnímu složení krém oddaluje stárnutí kůže a ta zůstává rozjasněná a hladká.

Dokonalá péče pro krásné vlasy

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Křičí vaše vlasy o pomoc? Jsou bez lesku, drsné a poničené častým barvením? Řešením je Ziaja Kozí mléko šampon na vlasy s keratinem. Vlasy obnovuje přesně v těch místech, kde jsou poškozené. Je účinný, ale šetrný k pokožce a zároveň dodá vlasům požadovaný objem. Rozlučte se s roztřepenými konečky! Pro ještě dokonalejší výsledek použijte Ziaja kozí mléko kondicionér nebo masku na vlasy, která obsahuje tolik báječných látek, že vlasy vyživí, aniž by je zbytečně zatěžovala.

Další články

Načítám